Laserguns huren

Laserguns huren

Een leuk kinderfeestje begint hier!

Laserguns huren voor een evenement

Als je van plan bent om lasergeweren te huren voor een evenement, zoals een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of ander soort bijeenkomst, zijn er verschillende opties om dit te regelen. Hier is een algemene gids voor het huren van lasergeweren.

Reserveren

Je kunt naar onze verhuur webshop gaan om direct laserguns te reserveren! Je kunt ook contact met ons opnemen om de beschikbaarheid van lasergeweren te controleren en om te informeren naar de prijzen, het aantal geweren dat je nodig hebt, de duur van de huurperiode en eventuele bijkomende kosten.

Regels en richtlijnen

Informeer naar onze regels en richtlijnen voor het gebruik van de lasergeweren. Dit kan betrekking hebben op de locatie waar je ze wilt gebruiken, de leeftijd van de deelnemers en eventuele veiligheidsmaatregelen.

Verzenden of ophalen

Je kunt de lasergeweren ophalen op onze locatie of we kunnen de uitrusting bij jou laten afleveren. Zorg ervoor dat je weet hoe je de uitrusting moet gebruiken en instructies aan de deelnemers kunt geven.

Veiligheid

Stel duidelijke veiligheidsregels op voor het gebruik van de lasergeweren en zorg ervoor dat deelnemers beschermende kleding dragen en de regels volgen om ongelukken te voorkomen.

Retourneren

Zorg ervoor dat je de gehuurde lasergeweren en accessoires op tijd retourneert en dat ze in goede staat verkeren. Controleer of er eventuele schade is en communiceer met ons als er problemen zijn.

Huur onze lasergamesets!

Of je nu een kinderfeestje, teambuilding evenement, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje organiseert, onze laserguns bieden eindeloos plezier voor jong en oud. Verzamel je vrienden, familie of collega’s en stort je in de strijd vol adrenaline, strategie en teamwork. Met diverse spelmodi en scenario’s kunnen jullie je tactische vaardigheden op de proef stellen terwijl je geniet van het opwindende lasergame-avontuur.