Lasergamen op eigen locatie

Lasergamen op eigen locatie

Een leuk kinderfeestje begint hier!

Lasergamen op jouw eigen locatie – Het ultieme feestgemak!

Bij leukefeestjes.nl brengen we het lasergamefeest naar jouw deur! Waarom de drukte en kosten van een externe locatie wanneer je een episch lasergameavontuur kunt beleven op jouw eigen terrein? Bij ons is het gemakkelijk om een onvergetelijk lasergamefeest te organiseren, precies waar jij wilt!

Reserveer online

Kies de gewenste datum en tijd voor jouw lasergamefeest. Reserveer eenvoudig online, en wij regelen de rest.

Bezorging van uitrusting

Wij laten de nieuwste en beste lasergame-uitrusting bezorgen naar jouw locatie. Van laserpistolen tot speelveldmarkeringen, we zorgen voor alles.

Lasergame avontuur begint

Laat de kinderen zich onderdompelen in een opwindende wereld van lasergamen, recht in jouw eigen achtertuin, woonkamer of zelfs op kantoor!

Topkwaliteit uitrusting

Onze lasergame-uitrusting is state-of-the-art, met kindvriendelijke laserpistolen en alle benodigde accessoires.

Flexibiliteit in speelruimte

Of je nu een grote tuin hebt, een kantoorruimte wilt omtoveren of zelfs je eigen woonkamer wilt gebruiken, wij passen ons aan aan jouw wensen.

Reserveer nu jouw lasergame spektakel!

Kies voor gemak, plezier en de vrijheid om jouw lasergamefeest te organiseren waar jij dat wilt. Reserveer nu en maak je klaar voor een lasergame avontuur op jouw eigen locatie!

Huur onze lasergamesets!

Of je nu een kinderfeestje, teambuilding evenement, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje organiseert, onze laserguns bieden eindeloos plezier voor jong en oud. Verzamel je vrienden, familie of collega’s en stort je in de strijd vol adrenaline, strategie en teamwork. Met diverse spelmodi en scenario’s kunnen jullie je tactische vaardigheden op de proef stellen terwijl je geniet van het opwindende lasergame-avontuur.